Projecten

Screen shot 2012 02 10 at 12.10.23 PM

HKconcerten

Er ooit wel eens aan gedacht wat je dit jaar met je verjaardag gaat doen of wat je dit weekend met vrienden kan doen in plaats van naar de bioscoop? Misschien is een artiest in je woonkamer dan een leuk idee! Al vanaf 75 euro kun je een huiskamerconcert krijgen. Zowel bekende als minder bekende singer/songwriters zijn te boeken voor in je huiskamer, inclusief Sandy Dane, die dit allemaal bedacht en mij vroeg deze site te maken. 

www.hkconcerten.nl


FireShot capture 005 Blog Sandy Dane wwwsandydanenl

Sandy Dane

Sandy Dane is een zangeres afkomstig uit Almere en ik kwam in aanraking met haar en haar muziek via MySpace, een social media platform wat in die tijd nog leuk was en Facebook nog in de kinderschoenen stond. Nu we het toch over social media hebben, Sandy maakt daar goed gebruik van. Voor haar is dat namelijk dé manier om mensen kennis te laten maken met haar muziek. De verkoop van haar CD's, het boeken van huiskamerconcerten en het werven van mensen voor het Sandy Dane Festival regelt ze voornamelijk via Twitter en Facebook. Het is alleen al geweldig om iemand zo fanatiek, vol wilskracht en enthousiasme bezig te zien.

Ze had ooit een platencontract bij een grote platenmaatschappij maar heeft na haar eerste CD besloten om daar weg te gaan, hierdoor ging ook de website uit de lucht en heb toen besloten haar te helpen een nieuwe website neer te zetten. 

www.sandydane.nl


dqod

Dqod

Dqod, de betekenis laat ik even in het midden. Het is een website die ik gemaakt heb voor een zeer waardevolle vriendin van me. Ze wilde een plek waar ze haar gedichten aan de wereld kon vertonen. Natuurlijk kan dit op de vele blog sites, maar iets persoonlijks is leuker!

Met deze site heb ik vooral veel tijd gestoken in de manier waarop nieuwe pagina's geladen worden. De effecten bij het laden van nieuwe pagina's waren meer een experiment van wat er allemaal mogelijk is met jQuery.

www.dqod.org


miasilvas

Mia Silvas

Mia Silvas, de zus van Lucie Silvas. Een vriendin vroeg me ooit eens te helpen met het maken van de website. Dit is versie drie van de site waar ik voor het eerst gebruik maakte van AJAX en jQuery.

Helaas is de site niet meer live, maar de testsite is nog steeds te bekijken op onderstaande link.

miasilvas.bobsel.net


rd

Right Direction HR Solutions

Een website die ik ooit eens maakte voor een oud collega nadat ze een eigen bedrijfje had opgestart. 

www.rightdirection.eu